zorgen
We hebben allemaal zorgen. Groot. Of misschien klein. Je kan ook geen zorgen hebben. Dat is dan weer zorgelijk.
Ik heb best veel zorgen. Ik heb ook best veel hulp. Van mensen en medicijnendie me helpen een groot deel van mijn zorgen op te lossen. Of in elk geval dit proberen.
Allerlei instanties en vriendelijke mensen. MJD, GKB, FACT en Voedselbank. Maar daarover vertel ik later meer. Dit dus terzijde.
Ik wil nu alleen even melden dat iemand je zorgen even kan laten verdwijnen. Zomaar. Mijn kinderen lukt het altijd.
Afgelopen weekend kwam ik Vriendelijke Krankzinnige Man tegen. Hij is echt supervriendelijk. Hij is echt niet zo krankzinnig. Hij is de meest vriendelijke krankzinnige man die ik ken. Of is hij nou de meest krankzinnige vriendelijke man die ik ken?
Hoe dan ook. Ik ben bijzonder gesteld op hem. Hij is vriendelijk, intelligent en heeft een zeldzaam mooi en goed gevoel voor humor.
Mijn zorgen waren weer even verdwenen. Dank je wel! Vriendelijke Krankzinnige Man.
Paul, wat fijn om weer van je te horen!
En wat een fijne vriendelijke krankzinnige man!
Paul,
Leuk om weer wat te horen. Eindigde die krankzinnige man bij jou ook met een "Ik moet naar huis"?
We hebben trouwens een PC voor je als je nog 1 zoekt.
Dat zou mooi zijn Paul, dan kunnen we onze e-mail correspondentie weer oppakken!!!
Ik vind het wel erg stil worden zo!
En jij kunt verder met je reisverhalen. Want het hele leven is een reis, daarvoor hoef je je niet per sé te verplaatsen, althans, dat denk ik zo maar.
Was jij het die ik tegenkwam? Ik vind het wel vervelend als mijn krankzinnigheid ter discussie wordt gesteld. Ik overweeg om maar eens een tijdje onvriendelijk te worden en des te krankzinniger. En ik moest helemaal niet naar huis. Wat een krankzinnige veronderstelling!
Ik ben bezig een computer klaar te maken voor Paul en de kids. Zet er ook wat spelletjes op. Iemand nog suggesties wat Nora en Kasper leuk vinden? Racen, Harry Potter, Adventure?? Educatief wellicht? Fifa 2012?
Wat ik nog wil zeggen: Paul is ook een leuke, intelligente en vriendelijk man. Sterker nog: het is de leukste man van de wereld en de op drie na leukste man van Groningen!
Ik ben dus de 4e leukste man van Groningen.... Niet zo slecht lijkt me. Ben wel benieuwd naar de nummers één, twee en drie. Dat ik de leukste man van de wereld ben is overigens geen verrassing.
Trouwens, over zorgen gesproken.
Mijn advies:
Maak je regelmatig geen zorgen!
Krankzinnig.