De dood
Vaclav Havel is ook al weer dood. Mijn moeder, O Doutor, Havel. Het lijkt wel of iedereen zo maar dood gaat! Er werd mij niets gevraagd. Ze gingen gewoon dood. Bizar!
Ik houd eerlijk gezegd niet zo van doodgaan. Ik heb niets met dode mensen. Althans. Ik houd er niet zo van dat mensen zo maar sterven. En na hun sterven dan ook gewoon dood zijn. Ik ben zelf nog nooit gestorven. Maar ook sterven zal ikwellicht moetenervaren. Die ervaring doe je dan toch zo maar weer even op! Gratis en voor niks! Dat scheelt. Hoewel ik ergens nog stille hoop heb dat ik onsterfelijk ben. Ik ga namelijk niet graag dood. Ik geloof daar ook niet in. Dat ik dood ga. Ik heb goede hoop. Geen stille hoop! Veel hoop! Hoop doet leven. Zo is mij verteld.
De meeste BW-ers (Bekende Wereldburgers) waar ik heel veel bewondering voor had stierven te jong.
Ché, Lenin, Marley, Mercury, Happel, Socrates etc.
Jezus werd overigens ook niet zo oud. Als ik de verhalen moet geloven.
Ik houd mijn hart vast voor nog levende jonge BW-ers waar ik veel bewondering voor heb.
Zidane, Gerco, Kasparov, Fidel,Vriendelijke Krankzinnige Man, etc.
Gelukkig ben ik geen BW-er!
Ja hoor eens, doodgaan is echt het laatste dat doe.
En ik ben het ook nog lang niet van plan Paul, maar helaas heb je dat zelf niet in de hand!