te weinig waardering
Soms krijgen mensen te weinig waardering. Vaak worden ze pas na hun dood op waarde geschat.
Je had dat vaak met kunstenaars. Nou ben ik werkelijk een barbaar op kunstgebied. Dus daar kan ik niet iets zinnigs over zeggen.
Ik ben enorm gesteld op een loco-secretaris. Hij is briljant. Maar ook nu vrees ik weer dat hij door de grote gemeenschap pas na zijn pensioen of zijn dood op waarde wordt geschat.
De beste voetballer allertijden wordt nog steeds niet erkend als zijnde de beste voetballer allertijden. Suffe voetballers als Cruyff, Maradona en Pele dansen om die titel heen. Messi komt nu in de buurt. Maar wie denkt nog aan de meest geniale voetballer ooit!?
De grootste atleet allertijden sneeuwt onder. Lewis, Gebreselassie, Owens, Borzov, Bolt etc. Noem maar op. We vergeten simpelweg de grootste atleet ooit!!
Ik zal het niet de beste band ooit noemen. Dat vind ik namelijk zelf niet. Maar ik vind wel dat ze te weinig gewaardeerd worden.
Zoveel mooie (en vaak vergeten) nummers.
New York mining disaster, 1941
Spicks and specks
Country lanes
Nights on Broadway
You win again
Tragedy
en zo veel meer....
Bee Gees.
Helemaal eens. Bee gees geweldig. Words moet ook worden genoemd. Jammer dat er al een dood is en Robin Gibb heeft ook niet meer zo lang als je deze foto ziet:
Wie is die voetballer dan?
Van Hanegem???
Robin Gibb ziet er inderdaad niet zo gezond meer uit.
Zidane.
Ook mijn favoriet! Altijd geweest.Je hebt toch weer een geweldige smaak.
@Gerda
Ik weet het! Dank je wel! ;-)
Maar toch bedankt voor het compliment!