plannen
Ik heb nooit een vak geleerd in mijn leven. Zoals velen onder ons. Je doet maar wat. De een wordt boekhouder. Iemand anders wordt zo maar loco-secretaris. Hoofd van een financiële administratie terwijl je niks snapt van boekhouden.En ook nog eens opgeleid zijn als dieëtist! Conciërge terwijl je afgestudeerd socioloog bent. We doen maar wat.
Best leuk. Geen plannen hebben. En maar wat doen. De een succesvol. De ander wat minder succesvol. En weer anderen dramatisch succesloos.
Ik ben van het soort van tamelijk 'dramatisch zonder succes'. Ik deed maar wat. Ik doe nog steeds maar wat.
Ben ik erg goed in. Maar wat doen.
Kasper en Nora hebben plannen.
Ik steun ze natuurlijk in alles.
Kasper wil graag profvoetballer worden. Of archeoloog. Dat kan morgen weer anders zijn.
Nora wil op blokfluitles, dan op djembé-les en daarna op karate. Maar ze wil eerst haar zwemdiploma's halen!
Mooi.
Dag Paul,
Zijn jullie klaar voor morgen? Heel veel succes gewenst en hopelijk regent het niet te hard... Wie weet zien we jullie onderweg nog wel, we hebben startnummers in de 11.000 en 14.000.
Groeten!
Wat nou "dramatisch succesloos"? Je zegt zelf al dat je goed bent in "maar wat doen". Dat is dan al heel wat, dat je daar goed in bent. Je staat bij mij in het rijtje Rutte, Karel Appel en Sophie Hunger.