zwemmen, 4 mijl, voetbal en toekomstplannen
Best veel onderwerpen. Voor een gewone zaterdag. Nora is volop bezig met zwemles. Ze doet het heel erg goed. In de zomer van 2012 kan ik haar alleen laten in de Papiermolen. Dat is hét zwembad van Groningen. Ik vind het grappig dat mijn kinderen net zulke waterratten zijn als ik. Zwemmen is leuk. Water is leuk. We vinden alledrie douchen al geweldig!
Natuurlijk! Ik heb donderdagmiddag weer getraind voor de 4 mijl! Het ging al beter dan dinsdag. Ik heb wat pijntjes. Met name in mijn rechterknie. Verder alleen in mijn onderrug, mijn linkerknie, mijn rechter bovenbeen, mijn linker bovenbeen, mijn rechter lies, mijn linker lies, mijn rechter schouder, mijn linker elleboog en mijn linker heup.De rest van mijn lichaamheeft zich ook wel eens beter gevoeld.
Kasper moest vanmorgen zijn eerste competitiewedstrijd voetballen. Kasper speelt nu een team hoger. Zwaardere tegenstanders. Kasper speelt ook in dit team als 'inschuivende libero'. Althans als hij daartoe wordt aangemoedigd. Het liefst gooit hij de verdediging finaal in het slot.
Ze wonnen hun eerste wedstrijd. 9-0!! Kasper maakte met een mooi 'afstandsschot' de laatste goal!
Toekomstplannen? Eindelijk ze zijn er!!!! Ik verwacht volgende week het businessplan. Om over te oordelen. Ik heb straks een gesprek met iemand wie we graag willen inschakelen om ons te helpen. Misschien dromen... Alle goede ideeën beginnen met dromen. Ik houd jullie op de hoogte.
Ik hoop voor je dat je dromen uitkomen.
Liefs van ons.
Spannend verhaal dat ook vragen oproept. We? Dromen?
Bijzonderheden volgen nog wel een keer hoop ik.
En ik sluit me van harte aan bij de wens van Lia!
Haha, wat pijntjes? Ik kom jullie aanmoedigen tijdens de 4 mijl! Zal ik klaar staan met drinken en sponsjes? ;-) Het is binnenkort zeker al?
Ik moet de 4 mijl ook lopen. Een collega had een startplaats gewonnen maar is op vakantie dan en vroeg mij het over te nemen. Geen punt natuurlijk.
IK loop normaal 2x per week zo'n 10-15 km hard dus dit zal wel lukken al zie ik tegen de drukte aan.
Die pijntjes zijn normaal voor iemand in jou "goede"doen, dus zeur niet zo.
Businessplan voor .....? Reisleider??
Paul,
Stretcher staat klaar, 20 meter over de finish aan de rechterkant.
Succes!
Benieuwd naar je businessplan. Reactie vorige keer te snel. Niet goed gelezen. Sorry Paul en Bigsista.
4 Mijl goed gegaan ondanks alle PHPD tjes?
Heel knap als je het volgehouden hebt.
Goeie voetballer heb je als zoon! Dromen kan zo heel fijn zijn. Hoop dat dát blijft lukken!