paulreist.reismee.nl

Mijn laatste verhaal?

Ik merk dat ik in herhalingen verval. Ik maak te weinig mee om nog leuk over te schrijven. Laat me reizen en ik schrijf. Groningen is nou niet direct een stad waar ik veel spannende dingen beleef. Groningen is ook maar Groningen.

Ik kan blijven schrijven over zwanen, mijn kinderen, bouwbedrijf Rotteveel. Maar daar zitten jullie ook niet op te wachten.

Wat wil ik hiermee zeggen? Ik wil hiermee zeggen dat ik voorlopig maar niet meer moet schrijven.

Ik zal weer schrijven als ik echt iets bijzonders beleef. Ik zal weer schrijven als ik reis. Ik zal weer schrijven op verzoek. Is er iets wat jullie willen weten over me? Mijn sportverleden. Mijn sexverleden. Mijn schoolverleden. Mijn huidige liefdesleven. Etecetera! Vragen aan me? Mail me! Ik schrijf.

paul.prinsen-t@telfort.nl

Ik schrijf weer.

Zub dajoe!

Petra

Hey Paul, vind het wel jammer....hoop dat je snel weer iets mee maakt of gaat reizen! Zie uit naar je volgende blog!

Lia

Dan hoop ik dat je snel weer wat leuks mee maakt.
Groet en liefs van ons

paul

Zoals gezegd. Verzoeknummers zijn van harte welkom. Geef me inspiratie! No forbidden subjects!

floor

hallo paul,

jammer jammer, begon steeds meer van je verhalen te genieten. ben btw erg benieuwd hoe jullie 4mijl van Groningen vordert?! valt niet mee met deze hoosbuien, ook ik loop ondanks de regenbuien door te ploeteren..! maar resultaat is vebluffend... iedere dag een minuutje erbij in mijn aanloop naar de 5..! hou me op de hoogte over jullie vorderingen.
floor

nde

gerco

Het Nederlands kent niet het onderscheid dat in het Engels gemaakt wordt tussen "latest" en "last". Ik ben blij dat dit niet Pauls "last story" is.

gerco

Het mooie van schrijven is dat het onderwerp eigenlijk niet zo belangrijk is. Over wijlen "Theo Komen" werd gezegd dat hij nog een spannend verslag zou kunnen geven van het leeglopen van een bad. De vaak "kleine" of alledaagse onderwerpen waar Paul over schrijft zorgen bij mij altijd voor een glimlach. Ik zou dat niet graag missen.

gerco

Sorry Theo. Je naam is natuurlijk Koomen!

vriendelijke krankzinnige man

Waar leeft Paul eigenlijk van?

Peter

Jammer dat je niets meer te schrijven hebt, maar daar geloof ik niet in. Jij heb altijd wel iets, dan maar iets over je sexverleden, schoolverleden of je huidige liefdesleven. En Paul, laat die kerstster maar hangen voor het raam want het is bijna alweer kerst hahaha. Groetjes

Marit

Ome Paul, wil je me wel even waarschuwen als je over je seksleven gaat schrijven? Dan sla ik een keertje over... Verder hoop ik toch dat je weer genoeg inspiratie op doet want ik ben fan van je!

Sybrand

Hoi Paul, vandaag begint de voetbaltraining bij ON weer en ook de competitie gaat binnenkort weer van start, wat dacht je daarvan? Sybrand

vriendelijke krankzinnige man

Sport, school, seks, liefde. Het valt wel op dat je alleen maar dingen noemt waar je heel goed in was. Ik zou er weer eens mee beginnen!

Robin

Ik ben wel benieuwd naar je voorbereiding richting de 4 mijl. Hoe vaak train je per week, lig je op schema, scheer je je benen om de schade bij een val te beperken etc.