paulreist.reismee.nl

Kalou

Ik houd van Feyenoord. Ik houd heel erg van bepaalde voetballers die voor mijn club hebben gevoetbald. Misschien niet eens altijd de besten. De kenners hoef ik niets uit te leggen. Kiprich, Jeliazkov, Van Hanegem, Kindvall, Fraser, Kuijt, Jansen, Gullit, Obiku. Etcetera.

Soms briljant, soms cult.

Plotseling was daar Boneventura Kalou. Geweldig! Wat een voetballer! Hij zei tegen de technische staf van Feyenoord dat zijn broertje veel beter was dan hij. Dus Salomon kwam ook naar Feyenoord. Salomon was nog briljanter dan Boneventura. Wijze man. Die Boneventura.

2005. Salomon was al een tijdje bij Feyenoord. Ik fietste met een bijna 3-jarige Kasper door de stad. Voor de fun. Ik houd niet van fietsen. Dus het zegt heel wat dat ik dat voor de fun deed. Dit terzijde.

We gingen ook even kijken bij de training van FC Groningen. Toen nog in het Oosterpark. De spelers kwamen vermoeid het veld af. Liepen langs ons heen. Ook Gibril Sankoh. Kasper zag een donkere speler en schreeuwde: 'Kalou!!!! Kalou!!!!' De selectie van Groningen barstte in lachen uit. Het bezorgde Kasper veel aaitjes over zijn bol en knuffels van spelers. Ron Jans zei nog: 'Was het maar waar'.

We hebben sinds vanmiddag een poes thuis. Erg klein en megamooi.

De kinderen hebben de naam gekozen.

Kalou.

Robin

Ik mis Coen in het rijtje. Was ook een prima naam geweest voor een kat. Gelukkig hebben de kinderen gekozen voor Kalou, dat bekt beter dan Salomon of Boneventura.

Leuk verhaal over de training en vriend Sankoh!

Nana

Gefeliciteerd met de komst van jullie nieuwe huisgenoot!
En wat een mooie naam, Kalou.
Het diertje is vast heel trost op zijn (haar?) naam!

paul

@nana: dank je wel! het is een superlief diertje! Het is een jongetje!

vriendelijke krankzinnige man

Het is dus een jongenspoes.