paulreist.reismee.nl

een bek als een scheermes

Iemand is gestopt mij te volgen. Iemand vond mij te grof. Iemand vond mij te heftig. Iemand vond mij te kwetsend.

Dat kan natuurlijk. Ik ben soms erg grof. Ik ben soms erg kwetsend. Maar volgens mij alleen als ik praat. En dan alleen tegen mensen die er zelf geen probleem mee hebben anderen te willen kwetsen. Dan wordt mijn tong plotseling ook erg rap. Vaak rapper dan mijn hersenen. En ga ik wel eens te ver. Mijn vader zei wel eens tegen me: 'Je hebt een bek als een scheermes'.

Als ik schrijf is het anders. Denk ik.

Iemand is gestopt mij te volgen. Dat mag natuurlijk.Iemand heeft mij ook verteld waarom. Ik heb het betreffende verhaal nog eens nagelezen. Ik wil namelijk niemand kwetsen. Zeker niet op mijn weblog.

Ik begrijp iemand niet. Iemand begreep mij niet. We kwamen er niet uit.

Zoals gezegd, ik wil niemand kwetsen. Ook iemand niet.

Mocht iemand van jullie zich ooit ergeren aanof zich gekwetst voelen door mijn schrijven dan hoor ik dat graag. Julie hebben allen mijn emailadres. Ik schrijf omdat ik het leuk vind. Ik krijg doorgaans veel positieve reacties. Iemand moest de eerste zijn. Onvermijdelijk. Wel jammer.

Ik ben geen heilige. Hoewel ik denk dat een zaligverklaring er wel aan zit te komen. Als Groot Zevert een lintje van de koningin krijgt, dan moet ik toch minimaal zalig verklaard kunnen worden. Jullie allemaal trouwens.

Robin

Met alle respect voor iemand, hoop ik dat je door blijft schirjven zoals je dat al tijden doet. Ik geniet in ieder geval met volle teugen van je verhalen.

vriendelijke krankzinnige man

Op 14 mei 2011 om 9.41 uur heb ik Paul al zalig verklaard!

gerco

Ik vind je in je blogs niet kwetsend. Wel ironisch en erg grappig. De meeste spot gaat richting jezelf. Wat mij betreft ga je zo door.

gerco

Ik ben eigenlijk wel benieuwd welk verhaal het was. Ik gok op Jezus van Nazareth.

paul

De reactie van Gerco inspireerde me eerst tot een idee. Een poll! Om welk verhaal verliet iemand mij!?? Slecht idee. Ik moet integer blijven! In elk geval op mijn eigen weblog!!! Dus ik verzoek jullie allemaal niet te gissen op mijn weblog. Het mag van mij overal. In de wandelgangen, tussen de lakens, op het strand, maar liever niet meer op mijn weblog. Iemand leest dit en ik wil niemand kwetsen.

Overigens was de gok van Gerco verkeerd!!!! )))

Robin

Dan is het het verhaal over de dronken ambtenaar die te vroeg tegen de stoeprand reed en die je verteld hebt dat je op nummer 167 woont.