terreur
Terreur. Terrorist. Terrorisme.
Woorden die de meeste mensen doen gruwen.
Dat vind ik vreemd.
Volgens mij houdt bijna elke nederlander van Nelson Mandela. Terecht. Vind ik.
Toch was hij ooit een terrorist.
Wij hebben een bijbel voor de nederlandse taal. Van Dale.
Van Dale zegt ook iets over terreur. Georganiseerd politiek geweld.
Het ANC gebruikte ooit geweld tegen het apartheidsregime. Terecht. Vind ik.
In Nederland eren wij onze verzetstrijders uit de Tweede Wereldoorlog. Terecht. Vind ik.
Maar ook zij waren terroristen.
Het is maar net aan welke kant je staat. Wat voor sommigen een terrorist is, is voor een ander een vrijheidsstrijder.
PLO, ETA, IRA, ANC. Vrijheidsstrijders voor de ene partij. Terroristen voor de andere partij. Het is maar aan welke kant je staat.
Mahatma Gandhi zou voor geweldloosheid staan. Zelfs hij niet. Hij misbruikte jonge vrouwen.
Dus wat is goed en wat is slecht......
Ik wist dat niet van Gandhi. Toen ik op internet zocht kwam jouw verhaal als bovenste treffer. Misschien een jeugdzonde? Zijn grote verdiensten blijven natuurlijk voorop staan. De voorzitter van het IMF is net gearresteerd wegens misbruik van een kamermeisje. De lage lusten liggen toch altijd op de loer.
Hoor net dat Ajax kampioen is geworden. Wat is goed en wat is slecht zeg ik je na.
Het is in elk geval een Bloody Sunday. Vandaag. Ajax kampioen. Ook dat nog. Daar valt elke vorm van terrorisme bij in het niet.
Waarom ik Ajax er nou weer bij sleepte weet ik ook niet.
Heeft niet te maken met onderscheid tussen goed en slecht, maar tussen leuk en jammer. Toch wel diepe treurnis natuurlijk.
Het is meer dan leuk en jammer. PSV kampioen is jammer. Twente kampioen is super! Feyenoord kampioen is, is, is...grandioos, extreem, briljant, huilen.. etc. Echter, Ajax kampioen is slecht.... Erg slecht...Verschrikkelijk slecht.....Dramatisch slecht....... Nederland huilt.
Er is goed nieuws voor Glanerbrug:
De eerste kampioen van v.v. Glanerbrug !(09-05-2011)
De eerste kampioen van v.v.Glanerbrug dit jaar is ons 3de elftal.
Gisteren stond de belangrijke wedstrijd tegen de nummer 2 Mediterraneo op het programma.
Onze jongens hadden aan 1 punt genoeg, om kampioen te worden.
Onze jongens gingen ten strijden en wonnen de wedstrijd met 10-1.
van harte gefeliciteerd met jullie verdiende kampioenschap!!
Ajax kampioen (van de armoe) is zonder meer heel, heel slecht. Het geschreeuw van hun de de laatste weken richting de media, pure indoctrinatie. De media die alles klakkeloos overneemt en waar nodig aandikte. Je kon geen krant openslaan en geen TV zender opzetten en het ging wel over die arrogante club uit Amsterdam. Terroristen die je sinds het laatste kampioenschap in 2004 niet of nauwelijks nog hoorde. Ze leefden teruggetrokken in hun holen en in de afgelopen weken kwamen ze plots weer te voorschijn gekropen en noemen zich in één keer weer trots en verwoed aanhanger. De komende weken zal dat helaas alleen nog maar erger worden. Ajax, de media en aan de club verbonden oud spelers en coaches. Ze deden alles en iedereen geloven dat ze op voorhand al kampioen waren. 3 Sterren terreur van het onzuiverste soort!
Mijn gedachten gaan met name uit naar een aantal familieleden in het tukkerland.
Ik heb mijn wonden gelikt en richt mij vanaf vandaag op de play offs. Vrijheidsstrijders voor iedereen die het terrorisme niet aanhangt, come on FC!
Ik voel mij geterroriseerd door al dat gezanik over voetbal...