Het zonnetje schijnt
Over 96 uur ben ik in Lara's flat. Heb ik mijn presentjes aan haar gegeven. Hoewel.Het zijn presenten. Twee fotografieboeken. Diezijn lompzwaar. Dan nogeen speciaal soortrooibos thee en stroopwafels.Heb ik mijn presentjes aan haar moeder gegeven. Ook stroopwafels en Haagse Hopjes. Hebben we mijn presentjes voor Lara's broer en schoonzus in de koelkast gelegd. Old Amsterdam. Dan puf ik uit en gaan we handgemaakte pelmeni eten. Gemaakt door Lara's moeder. Tamara heet ze. Lief mens. Ze praat nog meer dan mijn lieve dochter en mijn lieve zus samen. Gelukkig zingt ze niet. Mijn zus zingt nogal veel. Niet altijd briljant. Vaak wel te accepteren overigens. Dus denk niet dat mijn zus enorm slecht zingt. ))) Ze zou alleen een ander genre moeten kiezen.
Ik ben nu een beetje aan het inpakken. Zoals altijd zwaar niet-georganiseerd. Hoop dat ik alles op tijd gewassen heb, alles op tijd in mijn tas heb. En sowieso niets vergeet. Paspoort,bankpasjes en de rest is al minder interessant.
Do zavtra!
Estoy muy feliz!)))))
;-)) ;-))
Veel plezier, Paul in Rusland.
Groetjes en liefs van ons uit Dedemsvaart,
Lia
Ha Paul,
Is "haar moeder"diezelfde vrouw waar je ooit eerder over schreef? Ik heb hier nog een hele stapel met stroopwafels. Je krijgt ze altijd bij de koffie in Roes, maar ook in andere tenten in de stad. Ik neem ze altijd mee omdat mijn Oma altijd zei, wie wat bewaard heeft wat. Ik heb ze nog steeds en aan Ria kan ik ze ook niet slijten. Ze brengen mij zelfs ongeluk. Ria die slaat mij sinds ze aan Krav Maga doet steeds in elkaar. Ze vraagt daarbij steeds om mijn stroopwafels. Dus Paul, neem ze alstublieft mee. Ik zal ze voor jou of "de moeder van inpakken". Ik wil ze zelfs naar je komen brengen. Jij voelt je straks bevrijd in Moskou, ik voel me bevrijd zonder stroopwafels. Ik hoop zo dat ik weer zonder blauwe plekken en schoon gewassen door het leven kan. Ik wil niet altijd vertellen dat ik tegen het keukenkastje liep. Dank je wel Paul!
Ps.
Sorry voor de spelfouten, maar ik moet nu stoppen, want Ria komt net weer terug van haar Krav Maga training. Niet vertellen, ik heb een restant stroopwafel onder mijn schoen nu. Hihi.
Veel plezier ome Paul! Geniet er maar van. En doe Lara de groeten van ons.
Lieve Paul,
????? ? ??????! (hoop dat dit klopt.....)
Groetjes, Dineke
oh oh oh, mislukt..... ik bedoelde 'YAa4n b Poccnn......" (klopt natuurlijk ook niet, maar t is goed bedoeld!)