paulreist.reismee.nl

mijn visum, kasper's team en commentaar van nora

Gisteren kreeg ik mijn paspoort terug van de visumdienst. Ik heb mijn visum gekregen!

Ik maakte me daar toch een beetje zorgen over. Je moet je namelijk registreren als je Rusland binnen komt. Boek je een georganiseerde reis dan regetl het hotel of je reisorganisatie dat voor je.

In 2008 kwam ik op uitnodiging van Lara (een privé persoon) naar Rusland. Dan moet je je binnen 72 uur laten registreren bij een gemeentehuis. Jullie begrijpen dat ik natuurlijk niet heb gedaan.

Deze week kreeg ikdaar plots spijt van..... Wat nou als ze dat niet zo..... ze zullen toch niet.....etc.

Gelukkig niets aan de hand! Ik heb mijn visum!!!

Nog meer leuke dingen vandaag.

Het nieuwe voetbalseizoen van Kasper's team begon. Vorig seizoen waren ze kampioen geworden. Dus nu zitten ze een klasse hoger. Toch begonnen ze weer daverend! In Hoogkerk werd maar liefst 0-9 van De Held gewonnen!!!!

Kasper heeft voor een kind een bizarre afwijking. Hij wil graag verdediger zijn. Dus hij is nu een soort van rotsvaste libero in zijn team. Toch wist hij vandaag ook nog twee keer te scoren!

Nora loopt wat rond tijdens zo'n wedstrijd. Speelt hier. Praat daar. Praat elders nog meer en praat nog eens elders nog veel meer. In de rust zei ik tegen haar: 'ON staat al met 0-4 voor'. 'Best goed', was haar commentaar.

Na afloop zei ik dat het 0-9 was geworden.

'Cool', zei Nora.

Gerco

Ik zong onder de douche:
Oranje Nassau voor U staan wij pal
Wij vechten met ere en spelen de bal
Snel en doortastend, door training steeds fit
Een aanval - een schot - groot gejubel: "Hij zit!"

Zit Kasper bij de e-tjes of de f-jes?

paul

Kasper is een f-je.

Thea

Kasper is een feetje, wat is Nora?

Harry

FC Groningen kan nog wel van versterking gebruiken....