paulreist.reismee.nl

Muziek en politie

Barcelona verschilt niet zo erg veel van Amsterdam. Het regent en je struikelt over de toeristen. Barcelona is wel een erg mooie stad.

Lara en ik lopen behoorlijke afstanden per dag. Zij heeft net als ik een onvoorstelbaar gevoel voor richting. Misschien zelfs wel beter. We verdwalen dus nooit.

We hebben natuurlijk al het een en ander gezien. En gedaan. ´s Nachts met een groepje Barcelonezen op een achteraf pleintje gezeten. Op de trap van een kerk. Muziek maken. De Spanjaarden. Ik luisterde alleen. Applaudiseren deed ik ook.

Naar een flamenco-opera geweest. Ook erg leuk. Flamenco is toch wel erg mooi. En ik houd van spaanse zangeressen. Als ik al dreigde weg te dommelen werd dit voorkomen door een harstochtelijk ´Olé!!´.

Ook hier al weer een hoogtepunt met politie in de hoofdrol. Politie te motor zat 4 vier hardlopende mannen achterna. Politie ging in een scherpe bocht onderuit. Dat was al grappig. Daarna gingen zij ook te voet verder. Ze kregen ze niet. Ondertussen maakte een duitse toeristfoto´s van zijn dochter. Zij had een voet op het wiel van de achtergebleven motor gezet. Alsof zij de politie had gevloerd. Best leuk.Agent werd boos.De toerist moest zijn gemaakte foto´s wissen of zijn camera zou in beslag genomen worden. Zo zie je maar weer. Je kan dus echt overal altijd nog agent worden. Dat is een zorg minder voor de kanslozen onder ons.

Hasta mañana.