paulreist.reismee.nl

Update

Best wel veel gebeurd de laatste tijd. Ik zal het kort houden.

Zaterdag 13 november begint mijn opleiding tot reisleider. Duurt pakweg 3 maanden. Dat is te overzien. Zoals het nu lijkt ga ik in het voorjaar enkele weken naar school in.......... Moskou!!! Stoomcursus Russisch.

Maar eerst ga ik aanstaande vrijdag tien dagen naar Barcelona. Ben benieuwd. Nooit geweest. Ik ga samen met Lara. Lara woont in Moskou. We hebben elkaar ruim twee jaar terug ontmoet in Noord-Ierland. Nu dus samen tien dagen in Barcelona.

Ik heb er zin in.

Ik probeer dagelijks hier iets te schrijven.

Marit

Leuk ome Paul, heel veel plezier!! Barcelona is geweldig. Leuk dat jullie zo lang gaan, kan je wel veel zien. Liefs, Marit

Marc

Veel plezier in deze super stad. Vergeet niet te drinken uit de fontein op de Ramblas (alc. vrij), daarnaast de Tibidabo (ook 's avonds mooi vanuit cafe Mirablau), Parc Guell, Plaza Reial,Plaze del Pi, Boqueria etc. etc. Have Fun.

Josara

Klinkt goed! Succes met je opleiding en veel plezier in Barcelona!

Robin

Ha Paul, Mocht je nog een invaller zoeken voor naar Barcelona of zo, dan weet ik er nog wel 1... Geniet ervan!

ps. Ik wilde je nog succes wensen met Feyenoord dit jaar ;-)

gerco

ik dacht al: wanneer gaat Paul nou weer eens op reis? Ik miste jouw leuke reisimpressies. Als je echt reislijder wordt zijn we, hoop ik, verzekerd van een onafgebroken stroom van verhalen. Daar kijk ik vol spanning naar uit!

Lia

We wensen je heel veel plezier in Barcelona, Paul.
En met je nieuwe studie heel veel succes.

Groetjes van ons hier uit Dedemsvaart

mia prinsen

Paul, ik wens je mooie dagen in Barcelona samen met Lara.
Het is in ieder geval een erg mooie stad, waar veel te zien is.
En daarna veel succes met je studie en wat prachtig om in Moskou een talencursus te kunnen doen.
Liefs, Mia